Lediga tjänster

LEDIGA TJÄNSTER

 

Vi söker biträdande jurist, med intresse för humanjuridik och processer.

 

Vi söker dig som biträdande jurist som är klar över att det är inom humanjuridiken som du vill arbeta. För oss är det viktigt att bli ett team med klienten för att därigenom skapa bäst förutsättningar i varje ärende. Hos oss får du egna klienter och ärenden direkt. Ditt intresse är således ärenden där människor, många gånger i jobbiga situationer, står i fokus och det krävs att du är engagerad och har en förståelse för klienten för att skapa den bästa situationen för denne.

 

Processer och uppdrag i form av försvarare, målsägandebiträde, offentligt biträde mm är en stor del av vår vardag varför du ska vara intresserad av att utvecklas i en sådan roll. Du ska också vara driven, ansvarstagande, ha integritet och känna dig trygg i att arbeta självständigt samt ha en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Arbete från advokatbyrå och notarietjänst­göring är meriterande men inget krav. Vi värdesätter en stark gemenskap varför personlighet är lika viktig som meriter. 

 

Vi erbjuder dig en modern arbetsplats med god stämning, högt i tak, stora utvecklingsmöjlig­heter och utmanande arbete. Vi står för kurserna på vägen till din advokattitel. Vi erbjuder även en flexibel anställning och i övrigt goda villkor samt ett generöst friskvårdsbidrag.  

 

Skicka din ansökan med CV, personligt brev, arbetsintyg och andra referenser till oss:

johanna@advokaternaivast.se eller jenny@advokaternaivast.se.

Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande. 

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor, varmt välkommen till oss!

Kontakt:

JOHANNA WENNBERG

031–13 07 77  /  0737–89 64 63

JENNY GLOMMEN

031–13 07 77  /  0725–55 14 50

Fabriksgatan 7

412 50 Göteborg

Adresser:

Allégatan 49

503 37 Borås

Enl. ök

Kungsbacka

Copyright © All Rights Reserved