Lediga tjänster

Ibland stormar det

 Behåller du lugnet och navigerar när det stormar för klienterna? 

Vi söker en biträdande jurist

Just nu har vi inga lediga tjänster

Advokaterna i väst letar efter dig som vill arbeta inom brottmål, familjerätt, arvsrätt och som är klar över att det är detta som du vill arbeta med. Hos oss får du egna klienter och ärenden direkt. Du brinner för ärenden där människor, många gånger i jobbiga situationer, står i fokus och det krävs att du är engagerad och beredd att fightas för din klients rättigheter.

Processer och uppdrag i form av försvarare, målsägandebiträde och offentligt biträde är en stor del av vår vardag, varför du ska vara intresserad av att utvecklas i en sådan roll. Du ska också vara driven, ansvarstagande, ha integritet och känna dig trygg i att arbeta självständigt samt ha en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Arbete från advokatbyrå och notarietjänstgöring är meriterande men inget krav. Vi värdesätter en stark gemenskap varför personlighet är lika viktig som meriter.

Vi erbjuder dig en modern arbetsplats med god stämning, högt i tak, stora utvecklingsmöjligheter och utmanande arbete. Vi står för kurserna på vägen till din advokattitel. Vi erbjuder även en flexibel anställning och i övrigt goda villkor samt ett generöst friskvårdsbidrag.

Skicka din ansökan med CV, personligt brev, arbetsintyg och andra referenser till:

johanna@advokaternaivast.se eller jenny@advokaternaivast.se.

Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Kontakta oss gärna om du har några frågor, välkommen till oss!